2015. november 21., szombat

Wild Flower Bar.



Csütörtök este egy nagyon kedves eseményen voltam - ha siettek, akkor ma este 8 óráig még Ti is elcsíphetitek ezt a gyönyörű pop-up virágboltot a Vitkovics Mihály utcában.
A Wild Flower Bar Mimi és Kata, két ragyogó ízlésű hölgy ötlete nyomán született meg. Kata munkái a KlassDSign táskák kapcsán, Mimi pedig az Events with Love rendezvényeiről ismerős lehet már a számotokra. Most új vizekre hajóztak, ezentúl virágokat is kötnek, koszorúkat fonnak, és megkereshetitek őket egy-egy esemény virágdekorációja miatt is.
Ami különleges a lányok munkájában és ami miatt teljes szívből tudom őket ajánlani Nektek, az az idea, és vizualitás amit képviselnek. Egyszerű, bájos virágokkal, zöld levelekkel és szezonális növényekkel dolgoznak, és kicsit nyers, rusztikus esztétikát képviselnek - olyat, amit itthon nagyon kevesen.
Szóval, örülünk, hogy megérkeztél Wild Flower Bar, már nagyon vártunk! :)

This week I visited the kindest little flower pop-up shop in Budapest. If you are as enchanted as I am, you can order beautiful flower decorations and bouquets at Wild Flower Bar's site.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Max Jury - All I Want

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...