2015. augusztus 11., kedd

#Follow @Them! / 3.

1. @bleubird - James Kicisnky-McCoy Bleubird nevezetű blogját már évek óta követem, outfit fotókat oszt meg és a tüneményes családja mindennapjaiba enged bepillantást. Így hát nem csoda, hogy az instagram profilja is az egyik kedvencem, csupa vidám, kedves és igazán szép vizualitású képeket készít. 


Az instagram szuperawesome és rendkívül inspiráló találmány - de csak akkor, ha a megfelelő embereket követed. Erre adok most tippeket! :) Nektek kik a kedvenc instagram-hősötök? Én is várom a Ti ajánlásaitokat!



2. @eleonorebridge - A francia lány blogjára még 2009-ben akadtam rá (hű az már nagyon régen volt!), és azóta is vissza-vissza térek a szépséges fotóit nézegetni. Érdemes követni Élodie instagramját, mert édes rózsaszín és babakék fotókat tölt fel - főképp az utazásairól és Párizsról!


3. @markruffalo - Vallomás: nagyon szeretem amikor hírességek instagramolnak! Mark Ruffalo profiljára az ember nem szép képeket nézegetni jár, hanem nevetni - beleshetünk a színész privát életébe, a kedvencem például a díjátadók előtti nagy készülődés dokumentációja. A képeken időnként feltűnnek más cimborák is, mondjuk Scarlett Johansson vagy Robert Downey Jr., de a családjáról is posztol néha, ráadásul teljesen hétköznapi szituációkat... A jobb felső kép mellé ezt írta: "The glamorous life of a Hollywood actor's wife. Cleaning out the pet cages. ("Egy hollywoodi színész feleségének csillogó élete. A kisállatketrecek kitakarítása.")


4. @rekapt - Pásztor Turák Réka egy nagyon kedves ismerősöm, épp a MOME design menedzser szakán tanul. És nem mellékesen: csodaszép képeket készít! Izgalmasak a kompozíciói, modern, menő és színes fotókat láthattok a profilján.


5. @enn_s - Regős Adriennt már nem kell bemutatnom Nektek, az egyik (ha nem a) legjobb magyar beauty blogger! Emlékeztek még a vele készült interjúmra? :) Két profilon is követhetitek az életét - az @enn_s néven személyesebb képeket oszt meg, az @enntranceblog-on pedig a blogjához kötődő fotókat teszi közzé. Szépérzék pedig itt is van bőven, ráadásul szeret kirándulni, így a beauty vonal mellett hegyes-völgyes képekben sincs hiány!

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

 Passenger - Beautiful Birds

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...