2015. január 29., csütörtök

Peak of Romance.



Készüljetek, mert most olyan szépet fogok Nektek mutatni, amilyet már rég nem láttatok! :)
Sármán Nóri (tudjátok, ő készíti a kedvenc, csupacsipke, leheletfinom, legmesésebb esküvői ruhákat a magyar menyasszonyok számára... de ha esetleg valamilyen furcsa véletlen folytán mégsem tudjátok, akkor gyorsan nézzétek meg a facebook oldalát!) - szóval Sármán Nóri és a Pinewood Weddings kis csapata összefogott egy közös kampány erejéig.
A Pinewood Weddings (Várai Enikő és Kádár Levente) párosáról még biztosan lesz szó, mert már régóta tervezek róluk egy bejegyzést. Olyan káprázatos esküvői fotókat készítenek, hogy az MAGIC. Ide kattintva beleleshettek a portfóliójukba (nagyonnagyon érdemes), az érzékeny, finom fényekkel átszőtt fotóik meglehetősen egyedülállóak itthon.
A most következő képeken pedig Sármán Nóri ruháit láthatjuk egy havas hegyoromzaton, 3 csupabáj modellen, a bejegyzés alatt pedig vár Titeket egy super8-as kamerával felvett kisfilm is, majd pedig egy werkvideó!

Gorgeous campaign images for Hungarian designer Nora Sarman for her wedding dress collection captured by Pinewood Weddings.




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...