2015. január 22., csütörtök

Corvus.



Óriási örömömre szolgál, hogy az egyik legédesebb barátnőm szuperfriss kollekcióját elsőként mutathatom meg Nektek! Martinovszky Zsófival együtt diplomáztunk divattervező szakon a BKF-en, ahol most már mesterképzésen tanul. Idén pedig márkát alapított Gelsi Zoltánnal - aki jelmez és díszlettervező, illetve a grafikus Tóth Teodórával.
A tervek szerint a Pantheist minden kollekciója számára egy-egy természeti jelenség vagy forma fogja jelenteni a kiindulópontot. A 2015-ös, fekete-fehér pre-fall darabok a Corvus nevet kapták, geometrizált felületekben, bőr applikációkban láthatjuk viszont a varjak tollait és karmait... Elegáns, de kellőképpen karcos is, ráadásul nemcsak a lányokra gondoltak! Ez itt mind csak egy kis ízelítő, nyomás a holnapjukra, ott vár rátok a teljes lookbook.
(De még előtte feltétlen nézzétek meg a bejegyzés végén látható apró image filmet is, gyönyörű lett, szinte nem is evilági!)

The very first collection of Pantheist, a Hungarian brand that was established this year. The 2015 Pre-fall collection was inspired by the crows. Please visit their website for more information and photos!




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.




1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...