2014. június 30., hétfő

A Múlt Századból / #3.




"Az előző félévben az egyetemen egy feladatként önarcképet kellett készítenünk. Arra gondoltam, hogy beöltözök a múlt század évtizedeibe, és így készítek egy egész portrésorozatot. Az ötlet nem túl eredeti - már Ti is biztosan láttatok hasonló képeket - de nagyon szerettem volna elkészíteni a saját verziómat.

A fotózás óriási fun volt, és a megszületett fotók is egészen viccesek lettek - a legtöbbön magamra se ismerek, pedig (szándékosan) nem vittem túlzásba sem a sminket, sem a frizurákat, illetve az utómunkálatokat és effekteket is próbáltam mellőzni."

A következő pár hétben szeretném Veletek is megosztani a végeredményt - most a húszas évek ihlette képeket láthatjátok.
Ha lemaradtatok, az előző fotókat megtaláljátok ide és ide kattintva.



My new self-portrait project - I've taken photographs of myself wearing an outfit of every decade since 1900. It was so much fun to create these series! I can hardly recognize myself, although I didn't want to overdraw and overact the iconic looks of these eras so I used light makeup and not so extreme hairstyles.

In the following weeks, I'd like to share with you the final images, I hope you'll like them. You can watch the first one by clicking here, the second one here. This third one is inspired by the roaring twetnies!




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook odalát is.


Rudy Vallee - I'm Just A Vagabond Lover - 1929



2 megjegyzés:

  1. ááááááá! hát ez nagyon jó!
    egyre jobbak!
    nagyon tetszenek!
    most egy új arcodat mutatod nekünk! ;)
    annyira-de-annyira eltaláltad a hajad, a sminked, a ruhakölteményed, a kiegészítőd és természetesen a fotókhoz a pózokat is, hogy csak gratulálni tudok! nagyon-nagyot!
    GRATULA!!!

    VálaszTörlés
  2. Eddig ez a legjobb !! Kíváncsian várom a következőt!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...