2014. március 27., csütörtök

Tisza tó.



Nem is olyan rég szerepelt Kele Ildikó márkája a blogon, biztos emlékeztek is még a mesés téli kollekciójára (ha esetleg nem, akkor kattintsatok ide!). Az új, nyári darabok is megérdemlik a figyelmeteket, ezúttal a Tisza tó, és a halászat körüli motívumok ihlették a női és férfi kollekciót is.
A tó kékjének minden árnyalata visszaköszön a kötött pulcsik hullámaiban, és megjelennek a horgász-dzsekik szabásvonalai is. A kedvenceim pedig mindenképpen a halacskás pulóverek és az ingruhák. Szuper újdonság, hogy az YKRA táskák is csatlakoztak a Kele kollekcióhoz - a kötött hullámminta a hátizsákok tetejéről kacsint ránk.
A lookbook fotókon is vár ránk egy kis meglepetés: a csodaszép, csupamosoly divattervező, Sármán Nóra és a Mary Popkids zenekar tagja, Makumi Kamau állt a kamera elé. Ráadásul az igazi magyaros, 70-es évek vibe mellett a fotók bennem a nagymamámnál töltött, cseresznyeszedős balatoni nyarakat idézik fel... és talán éppen ez az, ami miatt annyira működik az egész lookbook. A természetes, könnyed fotók emlékeztetnek bennünket azokra az érzésekre, amelyeket nyaranta átélünk mindannyian.
Szóval nagy a szerelem.

Ha megnéztétek a fotókat, akkor kattintsatok át a Kele facebook oldalára, vagy irány a TheGardenStudio, ahol élőben is megleshetitek a halacskákat!

Pure awesomeness - the brand new collection of tha Hungarian label, Kele.



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Kodaline - Brand New Day




2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ez a kollekció nekem is nagy szerelmem. Igazán tetszik a személyiséged :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anna! :) nagyon köszönöm a kedves szavakat! <3

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...