2014. január 9., csütörtök

Kele.



A Kele Clothing hazánk talán legszeretetreméltóbb kis márkája. Idén is a kényelmes, mindennap viselhető és különlegesen szép kötött pulcsik a téli kollekció fő képviselői - az a kék-fehér mintás csodaság az egyik kedvencem! Emellett a már jellegzetessé vált retro hatású színek és minták (a kockás ingek és a színes, virágos anyag) is jelen vannak. Az erdei állatkás, francia tapétákat idéző printek a legmesésebbek, azokból legszívesebben mindent felvásárolnék - még a férfizakókat is! - és éjjel-nappal azokban krúzolnék. Annyira jók.
Sajnos idén nem készült kisfilm (legközelebb kérünkszépen!), de a tavalyit megnézhetitek ide kattintva.
Ezek a fotók pedig csak egy kis ízelítőként szolgálnak a kollekcióból, szóval érdemes még átlesni a Kele facebook oldalára is, ahol az összes darabot végigböngészhetitek, vagy sétáljatok el a Garden Studioba, és nézzétek meg őket élőben! 

The 2013/14 A/W collection of the sweetest Hungarian label, Kele Clothing. Be sure to check out their website, and order a cute knitted cardigan, or a deer-toile printed shirt! :)


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Lord Huron - I Will Be Back One Day


1 megjegyzés:

  1. Ezek baromi jók!! Eddig nem is hallottam erről a márkáról... Ha ismersz még hasonlókat, kérlek ne tartsd magadban! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...