2013. szeptember 23., hétfő

Orla Kiely Titkárnői. (És A Mókusok!)



Oké. Hivatalosan is az Orla Kiely a legkedvencebb márkám. Már számtalanszor láthattátok itt a blogon - szerintem minden kollekciójáról írtam már egy keveset - egyrészt, mert szuperédesek a ruhák, másrészt pedig, mert a kollekciók minden alkalommal kiegészülnek még egyéb elbűvölőségekkel is. Például egy csudakedves kisfilmmel, mint az előző szezonban, vagy egy olyan ötletes kis prezentációval, mint amilyet az idei őszi/téli darabok bemutatása során láthattak a szerencsés egybegyűltek. (persze azóta már a jövő nyári kollekciót is bemutatták, ami szintén nagyon cuki, de arról majd később.)
A hatvanas évek hatású ruhácskák elképesztően csinik - apró kötött kardigánok, kis szoknyák, gallérok és szőrmebundák idézik vissza a retro hangulatot. (a teljes lookbook alapos vizsgálata után azt hiszem, hogy a következő hetekben talpig sixtiesben fogok jönni-menni. bármennyire is kényelmetlen a műhelyben munka közben.) És a legjobbat még nem is említettem: MÓKUSOK. Mókusok a kötött pulcsikon és a kardigánokon. A sünis zoknim után nehéz a megállás, szóval még jó, hogy a márka nem az én pénztárcámnak tervez, mert a mókusokból felvásárolnám az egész készletet.
A prezentáción pedig bár ott lehettem volna - a modellek egy kis retro irodában sürögtek és forogtak az írógépek és a telefonberregések között. Videó a bejegyzés alján!

Orla Kiely's 2013 A/W presentation and collection (with the sweet squirrels!) is just beyond words.





Ha tetszett a bejegyzés, a blog facebook oldalán még több jóságra lelhetsz. Ide kattintva.


2 megjegyzés:

  1. hú de jól néznek ki
    elfogadnám szinte mindet!

    VálaszTörlés
  2. nagyon köszi a feltöltést!
    tényleg nagyon édes ruhák!
    elfogadnék jó párat belőle ;)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...