2013. szeptember 11., szerda

A Pöttyös sál. /Springfield 2.



Egy újabb outfit bejegyzés - abból a Springfieldes fajtából. (Ide kattintva megtaláljátok az előzőt.)
Teljesen casual, parkban henyélős, édes semmittevős kis összeállítás ez, a Springfield őszi kollekciójának legkényelmesebb és legszebb, óriási kötött pulcsijával. 
Az ilyesfajta egyszerű, farmer-pulcsi szetteket még érdemes feldobni a kiegészítőkkel - én egy pöttyös sálat választottam (nagyon-nagyon szeretem a pöttyöket) és egy bordó-fekete csíkos loafert (nagyon-nagyon szeretem a pöttyös-csíkos mixeket). Hogy még egy csöppet különlegesebbé tegyem az összhatást, a sálat a hajamba kötöttem (emlékeztek még erre a posztra?)

Köszönet:
A Springfieldnek a ruhákért.
Karczag Dánielnek a fotókért.

***

A new outfit post with Springfield. (By clicking here you can find the previous post.)
A super-casual look, perfect for a lazy afternoon in the park. This oversized, extra-comfortable knitted sweater from Springfield Fall collection is a must-have for Autumn weather. 
A simple outfit like this sweater-jeans combo needs a little flavouring - for example you can play with the accessories. I've chosen a lovely dotted scarf (my heart beats for the little dotted things) and cool striped loafers (my heart also beats for the dotted-striped mixes). To make this outfit a little bit more special, I tied the scarf around my head (do you remember this post with turbans and headscarves months ago? )

Many thanks to:
Springfield for the clothes.
Daniel Karczag for the photos.




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.


The Jungle Giants - No One Needs To Know





3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...