2013. július 27., szombat

Karman. Sixties, Folk, Rock.



Íme, az előző posztban már emlegetett Karman ékszerek csodaszép, új image kampánya. A fotók öt különböző hangulatban készültek - megjelenítve azt az ötféle stílust és anyaghasználatot, amely Orsi munkáit jellemzi. Az egyszerűbb, rockosabb, ezüstös ékszerek mellett etnikus, türkiz kövekkel tűzdelt nyakláncok is megjelennek a kollekcióban. Láthatunk harcosok mellvértjeit idéző testékszereket, és selyemszalagokkal díszített, valamint abból hajtogatott nyakláncokat is. 
Mivel ennyiféle stílus képviselteti magát Orsi ékszerei között, mindenki találhat kedvére valót (akár többet is, mint például én - még mindig nem tudtam kedvencet választani). A trükkös megoldásokkal készült láncok, gyűrűk, és karkötők mindenképpen elrabolták a szívem, de a látványosabb, bonyolultabb hatású kagylós-köves nyakékek közül is szívesen az ékszeres-ládámba rejtenék egyet-kettőt. 
A zseniális kampányképeket Farkas Évi készítette, Molnár Anikó stylisttal sikerült pompásan kiegészíteniük az ékszerek hangulatát, és a modell, Kiss Anna Júlia is elragadó. Az én személyes, óriási kedvencem a "Folded" és a "Bubble" két kis minisorozat lett (az első két, virágminta-mixes kép, valamint az utolsó, hatvanas évek hatású fotók tartoznak ide). Remélem a következő szezonban is megörvendeztetnek egy hasonlóan profi kampánnyal, de addig is a Karman facebook oldalára kattintva még több fotó vár Rátok.


Karman jewelry image campaign. Awesome photos by Éva Farkas.




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.

High Highs - Pines






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...