2013. április 12., péntek

Nubu és a cápák.



Tegnap abban a szerencsében volt részem, hogy a Monoban rendezett kis összejövetel keretein belül bepillantást nyerhettem a Nubu legújabb, 2013-as téli kollekciójába. A konstruktivista ihletésű ruhadarabok lenyűgözőek, de ne szaladjunk annyira előre, hiszen még a tavasz-nyári kollekcióról sem ejtettem szót...

Már a tavaly őszi darabok is egészen meghatottak (és ez enyhe kifejezés. igazából, miközben végigpörgettem a lookbookot, végig hangosan kiabáltam, hogy wáóóó) viszont a lenge, nyári repertoár már szerelem volt első látásra. Hencz Péter tiszta, fehér fotóin, és a Nubu-nőt tökéletesen megtestesítő, gyönyörű modellen remekül mutatnak az izgalmas szabású ruhák. Nagyon örülök, hogy tegnap alkalmam volt testközelből is megcsodálni őket, mert bármilyen fantasztikusak is a kollekcióról készített képek, a különleges anyagok, a lágy, selymes selymek, valamint a bőr és a különböző műanyagok kontrasztját nem érzékelhetjük rajtuk egészében. Kovács Adél, a márka egyik tervezője elárulta, hogy próbálnak minél innovatívabb és modernebb textileket használni, a téli kollekció például tele lesz neoprén ruhákkal és rugalmas bőrből készült leggingsekkel.
A különleges tapintású anyagok mellett most a printekre is nagy hangsúly került. Az ágas-bogas és a veszélyes-cápás mintákkal lefedett bő tunikák és pántos ruhák biztosan nagy sikert aratnak majd, ahogy a kedvencem, a bőrelemekből összerakott, pliszírozott aljú mellény is. Most a szokásosnál is több fotó következik - nem volt szívem sokat válogatni - de ha kíváncsiak vagytok a teljes kollekcióra, akkor további böngészésre ajánlom a Nubu honlapját vagy a facebook oldalát.


I'm in love with the 2013 SS collection of the Budapest based Nubu.



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.

HAIM - Falling






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...