2013. március 28., csütörtök

To Be Adored.



Mivel idén ilyen nehézkesen akar elvonulni a zimankó, arra gondoltam, hogy nem fogjátok bánni, ha az előző szezonból (vagyis az "elmúlt" téli kollekciókból) halászok elő valami szépet. A To Be Adored az egyik kedvenc kis márkám, ebben a bejegyzésben már olvashattatok is róla 2011-ben. (Hű. Elég rég volt.)
A tervező, Bin Bin McNiven sajnos elég szűkösen méri a kollekciókat, ráadásul az iramot sem tartja valami jól a többi divatházzal. Mire ráeszmélek, hogy megérkeztek a legújabb csodák, már rég lejár a szavatosságuk. De ez minket annyira azért nem zavar, ugye? Általában úgyis csak virtuálisan eszményíthetjük az áhított darabokat, inspirációnak pedig az is megteszi.
Az eddigi kollekciókkal ellentétben most kevesebb ártatlanságot, és több nemtörődömséget kapunk. Lásd: durcás modell, plusz a melegítőalsó - bájos csipke - csillogó arany kombója. A mélykék, bársony overallt nagyon szeretném (annyira nagyon, hogy le se lehetne rólam ráncigálni), és a lenge ingruháknak is könnyedén találnék helyet a szekrényemben.
De igen. Azért a papucsok szerintem is csúnyák.

Dear To Be Adored autumn-winter collection from last season.



 Ha tetszett a bejegyzés, kattints ide és csatlakozz a blog facebook oldalához is. Worth it.


 The Wannadies - You and Me Song



Ezt pedig azért, mert van egy olyan érzésem, hogy már feledésbe merült. Pedig jó zene.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...