2012. február 2., csütörtök

2012 tavasz-nyár trendek/1.

1. Pasztell


Az előző napokban alaposan áttanulmányoztam a legnevesebb tervezők tavasz-nyári kollekcióit, hogy beszámolhassak Nektek a következő szezon legfőbb trendjeiről. Kiválogattam és csatasorba rendeztem a legszebb ruhákat, itt is van az első adag, pasztell színekkel, és fekete-fehérekkel.


1. Pasztell - Az évszakhoz méltóan cukorka és fagylalt színekben pompáznak a kollekciók, a legkedveltebb árnyalatok pedig a puncs, barack, vanília, mentol és zöldalma...



2. Fekete-fehér - A fekete-fehér kombinációja nem újdonság, viszont most minden kollekcióban hangsúlyos szerepet kapott. Előszeretettel használták a két szín kontrasztjából kirajzolódó mintákat, és a maszkulin hatás elérése érdekében is.



3. Fehér - Nyáron elmaradhatatlanok a fehér összeállítások - idén viszont még nagyobb szerepet kaptak az egyszerű, tiszta fehér felületek. A kedvenceim közé tartozik Jil Sander hosszú ingruhája, és Giambattista Valli futurisztikus együttese, de Charlotte Ronson csipkés nadrágja és felsője is levett a lábamról.


fotók - style.com, montázsok - én.


Dustin O'halloran - Opus 26



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...