2011. január 30., vasárnap

Susie gardróbja.


Már régóta szerettem volna bepillantani Susie Bubble titkos gardróbjába, és tessék, most sikerült a MonkiTv jóvoltából. Mindig is egy legalább ekkora hatalmas gardróbot szerettem volna....

I've longed for so long to get a sight into Susie Bubble's secret wardrobe, and now here is a chance thanks for MonkiTv. I've always wanted to have such a huge wardrobe as she has...


2011. január 29., szombat

Mulberry 2011 summer.




Nahát itt van Mulberry 2011-es tavasz/nyár kollekciója amitől én teljesen el vagyok ájulva. Egyrészt nagyon tetszenek a 40-es évekbeli sziluettek, a térdig érő, magas-derekú ceruzaszoknyák, a nadrágok nemkülönben, a galléros kis blúzok és kosztümfelsők. Másrészt a színek is csodálatosak, a kedvencem a púder rózsaszín, de azok a merész kékek is gyönyörűek. Ó és nagyon örülök hogy még ebben a szezonban is divatos marad a húzott-fodrozódós díszítés - ami már tavaly belopta magát a szívembe, és nem szívesen engedném ki onnan...
A modellek vörös frufrus hajáról pedig már nem is mondok semmit... Úgyis kitaláljátok :)










2011. január 28., péntek

In my dreams.



A Mulberry 2011-es nyári kollekciójának kampányfotói. Emma Hill, a Mulberry kreatív igazgatója szerint a Grey Gardens című film, és a Titkos kert ihlette ezeket a képeket - és nekem rettentően tetszenek. A kollekció sem kevésbé - arról bővebben majd holnap.

The campaign photos of Mulberry's 2011 spring/summer collection. As Emma Hill, the creative director of Mulberry said the photos were inspired by the film Grey Gardens, and the Secret garden - and I love them very much. I'm also fond of the collection itself, but about that later.





Zene / Music - Remi Nicole - In my dreams

2011. január 27., csütörtök

Anna Palma



Ezeket a helyes kis divatfotókat gyerekekről Anna Palma készítette. Nemrég fedeztem fel a munkáit egy videója kapcsán - ez a kisfilm a legédesebb amit mostanában láttam, a fotók alatt ti is megnézhetitek.

These cute editorials about children were taken by Anna Palma. I discovered her works recently because of her video - this shortfilm is the sweetest that I've seen for a long time.




2011. január 25., kedd

Gallérok.



Gallérok! A kedvencem a PánPéter nevezetű, az a kis kerek. Ami az 1900-as évek elején került rá a kisgyerekek ruhácskáira - ezért is kapta a nevét a mesehősről - de később a felnőtt hölgyek is megirigyelték, főleg a 60-as években. És most újra hódítókörútra tévedt, csak sajnos kis hazánkban még nem annyira népszerű. Pedig olyan kedvessé teszi a ruhákat!

Collars! My favourite is the PeterPan collar. In the beginning of the 1900's little children wore it - that's why it's named after Peter Pan - but later young ladies also started to wear it, especially in the 60's. And now it's revived again, but unfortunately it's not so popular here in Hungary. YET. It makes the dresses look so sweet!


fotók innen : 1,2

Zene / Music - Au Revoir Simone - All or nothing






2011. január 24., hétfő

Anna Sui.



Anna Sui 2011-es nyári kollekciója. Egyszerűen lélegzetállító. Legalábbis számomra. Nagyon szeretem a ruháit, a sok minta, gyönyörű színek kombinációja, és ez az etnikus hatás - olyan mintha nekem tervezné őket... :) 
Egyébként nagyon tetszenek a tollas kiegészítők - leginkább a fejdíszek - a buggyos ujjak a csizmák és a sok fodor. 

The 2011 summer collection of Anna Sui. Simply breathtaking. At least for me it is. I really love her clothes, the huge amount of patterns, the combination of these beautiful colours and this etno style - as if she had desinged these dresses for me.... :) 
I'm also keen on the feathery accessoires - especially the headpieces - the baggy sleeves the boots and the ruffles.




Ezek a ruhák pedig már tényleg csodaszépek. Még több fodor, virágos koszorúk és csipkék... Már nem is találom rá a szavakat - amúgy se vagyok valami jó író - szóval inkább abba is hagyom az ömlengést, és hagyom érvényesülni a képeket...

And these dresses are truly astonishing. More ruffles, more lace, and floral wreaths... I can't even find words to describe them - I'm not too good writer anyway - so I'd rather let them speak for themselves...





2011. január 23., vasárnap

LoRiN + LiLLia


És tadaam, itt van az új blogom! Sajnálom hogy nem érkezett meg amint ígértem, hamarabb, de még így is csak félkész állapotban van... 
Kattints a képre, ha szeretnéd megnézni.

Aaand finally, here is my new blog! I'm sorry I couldn't make it earlier as I promised, but still it isn't ready yet...
Click on the image below if you'd like to check it.



Lorin és Lillia a gyerekkorom legkedvesebb meséjének főhősei, egy királylány és egy királyfi, akik megszöknek Torániából és vándorlásaik során csupa izgalmatos kalandban van részük, például megküzdenek az aljas cselszövőkkel és gonosztevőkkel. Ahogy ez lenni szokott.
Csak gondoltam hátha érdekel titeket a cím története.


Lorin and Lillia are the main characters of the favourite tale of my childhood, a prince and a princess, who fled from Toránia. It tells the story of their adventures during their wanderings as they fight against a the villainous villains. As it is need to be.
I thought that you might be interested in the story of the name of this new blog.



2011. január 22., szombat

Everyday life clothes shop.



A Greens by Grinsphan 2011-es nyári lookbook-ja.
Olyan helyesek ezek a kis ruhák! Nagyon tetszik az egyszerűségük, és ez a matrózos - iskoláslányos hangulatuk.
Úgy is jellemzik magukat, mint : "Everyday life clothes shop".

The lookbook of Greens by Grinsphan 2011 summer collection.
These clothes are so sweet! I really like their simplicity and their sailor-schoolgirl feeling.
They also call themselves as "Everyday life clothes shop".




És itt van a kollekcióról készült kisfilm is - csodás zenével!
And here is a shortfilm about the collection - with marvellous music!



2011. január 21., péntek

Streetpeeper.



Egy kis streetfashion a streetpeeper nevezetű honlapról (ajánlom mindenkinek, aki még esetleg nem ismeri). Most jöttem rá, hogy milyen régen nem készítettem képeket utcai divatról! Igyekszem majd bepótolni...

Here are some streetfashion from a site called streetpeeper (I recommend it to everyone who might not know it). I've just realised that I haven't taken any streetfashion photos for such a long time! I promise I'll try to catch up with myself.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...