2011. március 23., szerda

WAMP/1.



Most vasárnap jó alaposan körülnéztem a WAMP-on, amelyet a Millenáris B csarnokában tartottak. Szeretnék is pár szóval megemlíteni néhány tervezőt, akik belopták magukat a szívembe... Mivel az élményanyag elég tetemes, kisebb részletekben fogom adagolni a fotókat. Íme itt is van az első porció:





 Czok Ildi fonál-, és gyöngyös-ékszerei gyönyörűek: hangsúlyos, modern és elegáns darabok, érdemes megnézni a honlapját is, mert ott rengeteg képet találhattok a munkáiról. Nekem a fehér, esküvői ékszerei tetszenek a legjobban.



A Ringu tervezője, Scheiring Barbara leginkább a természetből és a tündérmesék világából merít inspirációt textil ékszereihez. A 2011-es nyári kollekciójában lepkék lebegnek mindenütt, de a régebbi, virágos darabjai is csodaszépek...



Az Artistát viszont remélem mindenki ismeri már, így hát mutatom a kedvenceimet: a fekete csipkenyomatok, a századelős biciklis képekből képzett mintás darabok és a pillangós-lovas táskák és tárcák. A honlapjukon megnézhetitek a legújabb kollekciójukat is.



Zene - Lykke Li - I know places



3 megjegyzés:

  1. Most nagyon irigykedem... én nem jutottam ki :( Remélem, megint lesz ilyen divatorientált verzió.

    VálaszTörlés
  2. Hi Larinne,

    I have been to WAMP last Sunday and there I got the Marie Claire Feb 2011 and on page 73 your blog link^^. I bought two buttons with cherry blossoms and a ring. The butterfly bags are beautiful! Currently I returned to Germany. Szia,

    Lilly

    PS: I used to blog about fashion and travel, but I am having a break at the moment.

    VálaszTörlés
  3. Hi Lilly, thank you for your sweet comment! I hope you enjoyed here, in Hungary :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...